Over Luttel Maatwerkbladen.

De gezichten achter het bedrijf.


Jan Luttel – Verkoop en Advies


 

Jan Luttel - Luttel Maatwerkbladen

Jan Luttel is een doorgewinterde adviseur daar waar het gaat om keukeninterieur en ontwerp. Hij is de vraagbaak voor de detailhandel bij technische vraagstukken. Jan begon bij Dick de lange keukens waar hij ruim 9 jaar werkzaam was. Daarna werkte hij maar liefst 17 jaar bij Satink keukens. Totaal meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Binnen Luttel Maatwerkbladen verzorgt hij een adviserende rol, alsmede verzorgt hij het samenstellen van scherpe offertes en desgewenst technische tekeningen. Ook kan hij u alles vertellen over Hi-Macs en de mogelijkheden hieromtrent.

Bent u op zoek naar vrijblijvend advies, een offerte of heeft een andere vraag? Wij staan u graag te woord. Voor onze gegevens kunt u naar onze contactpagina


Tinus Luttel – Productie en Montage


 

Tinus Luttel - Luttel Matwerkbladen

Tinus is verantwoordelijk voor de productie. Zijn loopbaan stond altijd in het teken van vakwerk. Hij is begonnen als meubelmaker waar hij de kritische en vaktechnische aspecten heeft geleerd. Ruim 25 jaar was hij werkzaam bij een gerenommeerde Staphorster meubelmakerij. Later als bladenmaker bij Worktop, waar hij ruim 10 jaar werkzaam was. Ook hier ontplooide hij zich tot maatwerkspecialist. In 2008 richtte hij zijn eigen bedrijf op: Luttel Maatwerkbladen.

Tinus ziet iedere opdracht weer als een uitdaging. Omdat geen enkel blad hetzelfde is, ook al lijkt dit misschien zo. Elke opdracht wordt tot in de puntjes verzorgd. ‘Liever een uurtje langer werk, dan een klacht van de klant’.. is zijn motto. Wilt u een vrijblijvende offerte? Dat is mogelijk via onze contactpagina.